Türk - Kürt Algı Operasyonu

İstanbul'da yapılan saldırıdan hemen sonra Kayseri'de patlatılan bombadan sonra Türk halkı ayaklandı ve sokaklara döküldü. Klasik olarak Şehitler ölmez vatan bölünmez diye sloganlar atılarak tepki gösterdik. Ülkenin dört bir yanında eylemler düzenlenerek, yeri geldiğinde polisimize ve askerimize destek olmak için yalan ihbar yapıp destek amaçlı gösteriler düzenlendi. Bu girişimler emniyet mensubunu ve kolluk kuvvetlerini ne kadarda mutlu etse sonuçta şehit haberleri gelmeye devam etmektedir.

Ne zamana kadar bu haberleri alacağız, ne zamana kadar bu terör denen illet bitecek.. Şimdi de bu halkı Türk - Kürt diye ayırarak mezhep çatışmaları çıkartarak dağda başaramadıklarını şehirlerde başarmaya çalışıyorlar. Bu millet'in TÜRK olduğunu bayrağının AY YILDIZ, Kitabının KURAN-I KERİM olduğunu unutuyorlar sanırım. Asla ayıramayacaklarını, birleşince tüm dünya'ya kafa tutacağımızı bildikleri için bizi parçalamaya çalışıyorlar.

Bir çok batı ülkesinin Türkiye üzerinde baskısı devam etmektedir. Bunu biliyoruz çünkü hangi taşın altına baksak ya Almanya, ya İngiltere ya da Fransa çıkmakta. Terörü destekleyen ülkeler şunu unutuyor ki bir gün o destek verdikleri terör örgütleri başlarına bela olacağını.. Kısaca kabataslak ve çok basit bir yorum ile anlattım sizlere.

Günümüzde ise bombalı eylemler yaparak halkı kışkırtarak Kürt halkını sokaklara dökmeye çalışanlar, sanki Türk halkının Kürtleri istemiyor gibi bir algı oluşturuluyor. Bu algı operasyonunda başı gene her zaman ki gibi batı ülkeleri çekmektedir. Her terör örgütünü destekleyen bir ülke olduğu gibi Türkiye'ye saldıran örgütlerinde besleyen bir ülke olduğunu biliyoruz.

Onlarca şehit verdik ama terörden bir gün olsun vazgeçmedik. O kadar şehit verildi ki hatta içlerinde Kürt'ü de vardı Laz'ı da vardı Çerkes'i de vardı Türk'ü de vardı. Kısacası bu vatanı seven sahip çıkan bu bayrak altında yaşamayı sürdüren gençlerimiz vardı. HER MİLLETTEN her IRKTAN canlarımız vardı. Bir gün olsun bu davadan vazgeçmediler.

Kürt ve Türk kardeştir. Her zaman böyle kalacaktır. Bunu o küçücük beyinlerinize sokun! Hiç bir zaman ayırmayı ayrıştırmayı başaramayacaksınız.

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.