Devletim milletim kutsalımdır

Devletim milletim kutsalımdır, Cumhurbaşkanım bayrağım kutsalımdır, polisim askerim kutsalımdır, kutsalıma uzanan eli kırar, dili koparırım. Açık ve net ki vatan her şeyden önce gelir. Bu vatan bu topraklar kolay kazanılmadı ki kağıt üzerinde algı operasyonları üzerinden verilsin..

Ülkemizde bir iç savaş çıkartma umudu olanlar, bunlara çanak tutanlar destekleyenler aslında bu vatanın bu topraklarda yaşamış insanlar değillerdir. Sırf iktidar düşmanlığından dolayı bir takım grup ve çevrenin dış güçlerin yaptıklarına destek olması bu milletin bu oyunlara dur demesi gerektiğini göstermektedir.

Batı veya avrupa bu medeniyeti yıkamayacak. Yıkamayacaklarını anladıklarında iç savaş çıkartmak istemeleri gayet normal. Ülkemizin her bir yerinde terör olaylarının bu kadar artması bir nevi eski Türkiye'nin olmaması, istediklerini yaptıramamalarıdır. 15 Temmuz olayları da bunlara en güzel örneği idi. Halk sokağa döküldü ve dur dedi. Darbecilere paralelcilere karşı her zaman dik durduk dik duracağız! PKK terör örgütü bu vatanı bölemeyecek ve bu örgütlere destek verenler amaçlarına ulaşamayacak!

Bu topraklar sahipsiz değildir. Belki çok şehit veririz ama bir avuç toprak vermeyeceğiz! Kin yuttuk ama kan kusturacağımızdan emin olsunlar!

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.